Over Ons

    De Vaart

    De Vaart is al 20 jaar een praktisch adviesbureau. Samen met een sterk team van een tiental ervaren adviseurs helpen wij organisaties bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van managementsystemen op basis van verschillende normen (ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510, ISO 14001, VCA, etc.). Voor al deze systemen bent u bij De Vaart organisatie adviesbureau aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn zeer breed opgeleid en hebben in de loop der jaren veel kennis opgebouwd bij verschillende bedrijven in diverse branches (inmiddels mogen wij meer dan 500 organisaties onze klant noemen). Zij kunnen u goed helpen met uw organisatorische / procesmatige vraagstukken en zij voorzien u van praktische en vaak kosten- en tijdbesparende oplossingen. Daarbij weet u zeker dat wanneer u voor De Vaart kiest de kwaliteit van onze dienstverlening gegarandeerd is. U krijgt minimaal één adviseur die gedurende het gehele traject uw eerste aanspreekpunt zal zijn, maar op de achtergrond kijkt een ervaren collega wekelijks met hem/haar mee. Op deze wijze kunnen wij altijd instaan voor onze kwaliteit en weet u zeker dat bij uitval het traject geen enkele vertraging hoeft op te lopen.

    PlusPort

    PlusPort heeft sinds 2004 bewezen zeer succesvol software te ontwikkelen en e-learning trainingen aan de markt geautomatiseerd aan te bieden via verschillende opleidingenwebsites. Dit heeft geresulteerd in websites waar bijna 20.000 cursisten per jaar boeken. ISOAVGdirect.nl is een website waar een totaalpakket of onderdelen daarvan worden verkocht, zoals e-learning trainingen en toetsen om zo security awareness te creëren bij medewerkers en leidinggevenden.

    Omdat PlusPort zelf de weg heeft afgelegd naar de ISO 27001 certificering in samenwerking met De Vaart wil PlusPort haar zelf ontwikkelde software voor Risicomanagement inzetten met als doel een tool creëren om incidentmanagement en verbeterpunten te kunnen toepassen. Wij hebben daarom een speciale versie van onze applicatie SafetyPort RMS ingericht voor u om zonder moeite dit te gebruiken in het kader van ISO 27001 of NEN 7510 binnen uw organisatie. Wij hebben tenslotte onze eigen ervaring hierin gestopt om het voor uw organisatie zo optimaal mogelijk te maken. Maak gebruik van onze ervaring en tijd kies net zoals ons voor ISO-27001.